Adatvédelem

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat összefoglalja a vpninfok.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

  1. ADATKEZELŐ
  • Az adatok kezelője az N-Prémium Management Consulting Kft
  • Székhely/postázási cím: 1095 Budapest, Mester utca 61. fszt/3
  • Adószám: 11734255-2-43
  • Elérhetőség: info@uzletimanagement.eu
  1. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

A weboldalon a látogató email hírlevél-regisztráció formájában önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:

  • vezetéknév
  • keresztnév
  • e-mail cím

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

  1. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A személyes adatok kezelésének célja

  • a felhasználóval való kapcsolattartás;
  • a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
  • felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;
  • az e-mail hírlevélre feliratkozók számára heti hírlevél értesítések küldése,

A felhasználó leiratkozni a “Leiratkozás” gomb/felirat megnyomásával tud az e-mailben, időtől függetlenül.

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az extraverz@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

  1. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatók ki. Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott adatokat az email hírlevél teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC
Cím: The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a extraverz@gmail.com e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a extraverz@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

  1. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

A weboldal a Center Webhost Kft. szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

Center Webhost Kft.:

  • Iroda címe: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a.
    Szervertermek címe: 1173 Budapest, Borsó utca 12-32
  • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-372139
  • Adószám: 28746650-1-42.
  • Telefon:  +36 70 719 2466
    E-mail: info@cweb.hu
  1. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEKmailto:info@rackforest.com

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Rugási Márkó Ev. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Az adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

VÁLLALKOZÁSUNKElérhetőségei
Kérdés esetén keressen meg minket lentebb található elérhetőségeink egyikén.
BEMUTATKOZÓRöviden Rólunk

12 éves szakmai múltunkkal kívánunk segíteni a már meglévő, valamint az új partnereinknek. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarországon és az Európai unió tagállamaiban rendelkezünk vállalti szintű partnerkapcsolatokkal.

KERESSEN MEG MINKETKözösségi Oldalainkon
VÁLLALKOZÁSUNKElérhetőségei
Kérdés esetén keressen meg minket lentebb található elérhetőségeink egyikén.
BEMUTATKOZÓRöviden Rólunk

12 éves szakmai múltunkkal kívánunk segíteni a már meglévő, valamint az új partnereinknek. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarországon és az Európai unió tagállamaiban rendelkezünk vállalti szintű partnerkapcsolatokkal.

KERESSEN MEG MINKETKözösségi Oldalainkon
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by uzletimanagement.eu. All rights reserved.

Copyright by uzletimanagement.eu. All rights reserved.